WILLOUGHBY DESIGN

Located in the Stockyards District, Willoughby’s new offices offer a workplace retreat and client hospitality environment.  The space, seen as a getaway from the blurred home office environment the group experienced during the pandemic, greets visitors first with a cafe-like lobby environment.  This flexible zone allows the group to host clients, parties, and team meetings while providing operable separation to the workspaces beyond.
Downsizing from a multi-floor standalone location to a 3,000 sf single-level open office created a unique cultural shift. To provide these creatives the balance of focus and collaboration they need in a single space, dramatic full height and operable curtains divide the space into “work apartments” with groups of three to five workstations each. The curtains perform triple duty acting as flexible partitions, sound absorbers, and elegant backdrop for the group’s graphic work – softening the space. Other features of the office include a built-in coffee machine, a flexible buffet, hosting + display bar outside of the main conference room, a variety of secluded smaller group working spaces, and a loungy collaborative brainstorming zone. Oh and the dogs love it too.